کباب ماهی اوزون برون
اوزون برون یکی از ماهیان خاویاری دریای خزر است که به خاطر تولید خاویار ارزش اقتصادی بالایی دارد. ازون برون تنها ماهی فیله ای شمال می باشد و گوشت آن برای کباب کردن بی نظیر است.
مواد لازم (برای 5 – 6 نفر)
گوشت ماهی اوزون برون —–> 1 کیلوگرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
روغن زیتون —–> 4 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه ی شیرازی —–> 4 عدد
زعفران —–> نصف قاشق چای خوری
نمک —–> به مقدار لازم
برای مطالعه بیشتر درباره طرز تهیه میگوی دریایی بخوانید.
طرز تهیه
گوشت ماهی را بشویید و به قطعات 3 × 6 سانتی متری خرد کرده ، در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، بعد خلال پیاز را به ماهی اضافه کرده، آب لیمو ترش تازه، روغن زیتون، زعفران و نمک را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس آن ها را در یک ظرف درب بسته بریزید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید، در آخر، گوشت ماهی را به سیخ های مخصوص 1 سانتی متری زده، روی منقل قرار دهید تا کباب شود و نوش جان کنید. کباب اوزون برون غذای بسیار لذیذ و خوش مزه ای است.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید