شیر فندق و بادام هندی وانیلی
این نوشیدنی بسیار خوش مزه و چرب است و ارزش غذایی آن بسیار بالا و برای آرامش سیستم گوارش خصوصا روده ها مؤثر و همچنین برای کودکان بی اشتها و لاغر غذای بسیار مفیدی است.
مواد لازم
بادام هندی خام —–> 25 گرم
مغز فندق خام —–> 25 گرم
وانیل —–> نصف قاشق چای خوری کوچک
عسل —–> 3 قاشق غذاخوری
آب سرد —–> 4 لیوان
برای مطالعه بیشتر درباره خواص فندق بخوانید.
طرز تهیه
این شیر مانند شیر فندق تهیه می شود ؛ با این تفاوت که بادام هندی و وانیل را هم باید به آن اضافه کرد.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید