سالاد جوانه ها

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

 جوانه‌ها مواد مغذی ای هستند که ارزش غذایی بالایی دارند. جوانه‌ ها بهترین منبع ویتامین C، بتاکاروتن و فولاسین هستند. جوانه ‌ها سرشار از آنتی ‌اکسیدان هستند و به پیشگیری از انواع سرطان‌ ها کمک می‌ کنند. جوانه زدن دانه ‌ها، حبوبات و غلات، ارزش غذایی و مقدار ویتامین‌ های موجود در آنها را افزایش می ‌دهد؛ جوانه ها به راحتی قابل هضم هستند. بهتر است جوانه‌ها به صورت خام مصرف شوند؛ زیرا پختن آنها باعث از بین رفتن قسمت عمده‌ای از ویتامین‌ها می ‌شود.

تمام قسمت‌های جوانه مانند ریشه و برگ‌های آن را می توان میل کرد. این جوانه‌‌ ها به مدت دو هفته در یخچال و در کیسه‌ های پلاستیکی قابل نگهداری هستند. جوانه ‌ی حبوبات و غلات سرشار از فیبر هستند و به همین دلیل به لاغری و خوش اندامی شما کمک می کنند. جوانه‌ها برای افراد دیابتی بسیار مناسب هستند. 

برای مطالعه بیشتر درباره جوانه ماش بخوانید.

مواد لازم (برای 2 – 3 نفر) 
جوانه ی گندم —–> 2 قاشق غذاخوری 
جوانه ی ماش —–> 3 قاشق غذاخوری
جوانه ی بذر یونجه —–> 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی خام و تازه —–> 2 قاشق غذاخوری 
جعفری خرد شده —–> 100 گرم 
خیار بوته ای رنده شده با پوست و ته —–> 2 عدد 
گوجه فرنگی رسیده متوسط خُرد شده —–> 2عدد 
پونه ی کوهی —–> 1 قاشق مربا خوری 
روغن زیتون —–> 5 قاشق سوپ خوری 
آب لیموترش تازه —–> به مقدار لازم 
نمک —–> به مقدار لازم 

برای مطالعه بیشتر درباره جوانه بذر یونجه بخوانید.

طرز تهیه
همه ی مواد فوق را در یک ظرف چینی یا پیرکس مخلوط کنید. این سالاد را هفته ای 2 بار میل کنید؛ زیرا دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد و از چروک شدن پوست جلوگیری می کند و باعث نشاط و شادابی می شود.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.