خوراک قارچ

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این خوراک با داشتن سبزیجات برای سلامتی مفید می باشد، افرادی که رژیم لاغری دارند استفاده از این خوراک به آن ها توصیه می شود زیرا سرشار از فیبر است و باعث می شود مدت بیشتری احساس سیری کنند. قارچ با داشتن مواد معدنی بسیار از جمله روی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین دارای ویتامین های C و گروه B می باشد و سرشار از آنتی اکسیدان است. 

مواد لازم (برای 5 – 6 نفر) 
قارچ —–> 300 گرم
سیب زمینی —–> 500 گرم 
پیاز متوسط —–> 1 عدد
گل کلم —–> 300 گرم 
کدو خورشتی کوچک —–> 1 عدد
آب —–> 2 تا 3 لیوان 
روغن هسته انگور —–> 5 قاشق غذاخوری 
سیر درشت —–> 2 حبه 
گوجه فرنگی —–> 500 گرم
نمک، فلفل، دارچین، زنجبیل و زردچوبه —–> به مقدار لازم 

درباره خواص قارچ بخوانید.

طرز تهیه
ابتدا قارچ ها را خرد، پیاز را خلال و سیب زمینی ها را به صورت نگینی و گل کلم را به اندازه گردو خرد کنید، کدوهای خورشتی را در صورت سالم بودن با پوست و به صورت حلقه ای خرد کرده، سیر را رنده نموده، گوجه فرنگی ها را پوست کنده و آن ها را خرد کنید. حال تمام مواد فوق را به همراه آب در یک ماهی تابه ی مناسب ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از یک جوش خوردن، حرارت را کم کرده، نمک و ادویه جات را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی پخته و جا بیفتد. در انتها، روغن را به آن اضافه کرده، پس از ده دقیقه از روی حرارت بردارید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.