حلیم گندم رژیمی

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این حلیم به دلیل داشتن گندم با پوست، غذای کاملی به حساب می آید، به همین دلیل باعث احساس سیری طولانی مدت می شود، پس برای کسانی که قصد لاغری دارند مفید می باشد. سرشار از روی، منیزیم، آهن و نیاسین است. همچنین به علت اینکه گندم را با پوست مصرف کرده اید به سیستم گوارشتان کمک می‌کنید. خوردن حلیم گندم احتمال بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد. 

مواد لازم (برای 4-5 نفر) 
گندم با پوست  —–> 250 گرم 
دارچین  —–> به مقدار لازم 
روغن مایع  —–> 2 تا 3 قاشق غذاخوری
عسل  —–> 2 قاشق غذاخوری 

برای مطالعه بیشتر درباره خواص گندم بخوانید.

طرز تهیه
گندم را که از شب قبل خیس کرده اید روی حرارت قرار دهید تا به مرور بجوشد و بپزد، به طوری که بعد از پختن، آب آن کشیده شود. پس از خنک شدن، آن را به همراه 2 تا 3 لیوان آب در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید. مخلوط آماده شده را در یک ظرف مناسب ریخته، روی حرارت بگذارید و مرتب آن را هم بزنید تا جا افتاده، قوام یابد. آن گاه غذا را در یک ظرف مناسب کشیده، کمی دارچین، روغن و عسل به آن بیفزایید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.