بازخورد درباره این کالا

تاریخ انقضا: بیش از 1 سال

برند:

0
از 0 رای

0دیدگاه

ویژگی های محصول
+ اطلاعات بیشتر
داروخانه آنلاین داروکده سبز
منتخب
96% رضایت خریداران عملکرد عالی
موجود در انبار
  • ارسال توسط داروخانه داروکده سبز
105,000 تومان
بروزرسانی قیمت: 21 اسفند 1403
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

محصولات مشابه

نقد و بررسی

ویتا مام
  • مکمل مولتی‌ویتامین-مینرال مخصوص دوران شیردهی
  • حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین D، ویتامین E و برخی ویتامین‌های گروه B
  • حاوی مواد معدنی کلسیم، زینک و آهن
  • کمک به تامین ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن طی دوران شیردهی
  • مفید در حفظ و بهبود سلامت عمومی و افزایش سطح انرژی در بانوان شیرده
  • قرص ویتا مام خوارزمی در خانم‌های باردار با مشورت پزشک قابل استفاده است.
  • روش و مقدار مصرف قرص vita mom در خانم‌های شیرده: روزانه 1 قرص همراه غذا
  • هر قوطی از مولتی ویتامین شیردهی ویتامام مناسب برای استفاده به مدت 60 روز است.
نمایش بیشتر - بستن

ویتامین A: رتینول در بینایی، رشد، تمایز بافت اپیتلیال و نیز نگهداری غشاهای مخاطی چشم، پوست، دهان، دستگاه گوارش و دستگاه ادراری ضروری است.

ویتامین D3: کوله کلسیفرول در کنترل جذب کلسیم رژیم غذایی از روده و باز جذب کلسیم از کلیه ضروری است.

ویتامین E: توکوفرول یک ویتامین محلول در چربی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است. ویتامین E، اجزا تشکیل دهنده سلول را از اکسیداسیون محافظت کرده و از تشکیل محصولات اکسیداسیونی سمی جلوگیری می کند. کمک به حفظ پیوستگی دیواره گلبول های قرمز می کند و گلبول های قرمز را از همولیز حفظ کرده و از تجمع پلاکت ها جلوگیری می کند.

ویتامین C: آسکوربیک اسید یک ویتامین محلول در آب با خواص آنتی اکسیدانی است که به عنوان یک کوآنزیم ضروری برای تشکیل کلاژن، ترمیم بافت، سنتز لیپید و پروتئین است و به عنوان یک آنتی اکسیدان برای بسیاری از فعالیت های فیزیولوژیکی (متابولیسم آهن و فولیک اسید، افزایش مقاومت به عفونت و حفظ یکپارچگی دیواره عروق) ضروری است.

ویتامین B1: تیامین یک ویتامین محلول در آب است که اثرات اولیه آن شامل: متابولیسم کربوهیدرات ها، حفظ رشد طبیعی، انتقال تکانه های عصبی و سنتز استیل کولین است. تیامین برای متابولیسم هوازی طبیعی ضروری است.

ویتامین B2: ریبوفلاوین یک ویتامین محلول در آب با اثرات آنتی اکسیدانی است.

ویتامین B6: پیریدوکسین یک ویتامین محلول در آب است که به عنوان یک کوآنزیم برای متابولیسم آمینو اسید، گلیکوژن، کربوهیدرات، چربی و پروتئین ها است. پیریدوکسین به سنتز هموگلوبین و افزایش مقدار اکسیژن حمل شده توسط هموگلوبین کمک می کند. پیریدوکسین با تبدیل کربوهیدرات و سایر قند ها به گلوکز به نرمال نگه داشتن سطح گلوکز خون کمک می کند. پیریدوکسین همچنین کمک به تقویت سیستم ایمنی، سیستم عصبی و بهبود خلق و خوی می کند.

ویتامین B3: نیاسین آمید دارای اثرات آنتی اکسیدان و ضد التهاب می باشد که به عنوان جزئی از کوآنزیم در لیز گلیکوژن، متابولیسم چربی و تنفس سلولی مشارکت می کند.

ویتامین B12: سیانو کوبالامین کمک به رشد و تولید سلول ها، سنتز گلبول های قرمز و سنتز میلین (سلول های حافظتی از نورون) می کند.

آهن: آهن بخشی از ترکیب هموگلوبین، میوگلوبین و تعدادی از آنزیم هاست که در انتقال اکسیژن نقش دارند. کمبود آهن می تواند روی متابولیسم ماهیچه ها و تولید گرما و نیز بر روی رفتار و یادگیری کودکان اثر بگذارد.

زینک (روی): رشد طبیعی و ترمیم بافت به مقدار کافی زینک بستگی دارد. زینک به عنوان بخشی از چندین آنزیمی است که در متابولیسم کربوهیدرات و پروتئین نقش دارند. محل اصلی ذخیره زینک در بافت استخوانی و ماهیچه ای است، همچنین در مو، ناخن، پروستات و قرنیه نیز ذخیره می شود.

فولیک اسید: فولیک اسید در سنتز گلبول های قرمز و نوکلئیک اسید ها نقش دارد. همچنین باعث کاهش ریسک تولد نوزادان با نواقص مغزی و نخاعی مانند ستون فقرات شکاف دار می شود.

کلسیم: به عنوان یک مکمل غذایی، برای پیشگیری یا درمان کمبود کلسیم در بدن مصرف می شود. که به پیشگیری یا جلوگیری از کاهش توده استخوانی (پوکی استخوان) کمک می کند. کلسیم جزء جدایی ناپذیر بافت استخوانی است. همچنین سبب کمک به بهبود عملکرد نورون ها، کلسیم ماهیچه ها و عملکرد طبیعی قلب می شود.

در دوران بارداری و شیردهی تغذیه صحیح از اهمیت ویژه ای برخوردار است. دریافت مقادیر مورد نیاز ویتامین ها، مینرال ها و تعداد دیگری از ترکیبات ضروری در دوران بارداری به حفظ سلامت مادر، رشد و نمو نوزادان، تشکیل صحیح اندام ها و حفظ سلامت قلب جنین کمک می کند. همچنین دریافت این ترکیبات در دوران شیردهی باعث تداوم رشد جسمانی و تکامل توانایی ذهنی نوزاد می شود.
مادر در صورت نداشتن یک رژیم غذایی صحیح در معرض ابتلا به کمبود بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی قرار می گیرد. این کمبود ها به نوبه خود سلامت مادر، جنین و یا نوزاد را به خطر می اندازند. برای پیشگیری از ابتلا به کمبود ریز مغذی ها و همچنین تامین مقادیر مناسب آن ها، مولتی ویتامین های مخصوص دوران بارداری و شیردهی طراحی شده اند. این مکمل ها مقادیر مورد نیاز ویتامین ها و مواد معدنی را برای مادران باردار و شیرده تامین می نمایند.
مصرف این مولتی ویتامین ها در مادران با حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی، افزایش سطح انرژی، حفظ سطح طبیعی فشار خون ارتباط دارد. همچنین در نوزادان به حفظ سلامت چشم و سیستم بینایی، رشد و نمو، حفظ سلامت عمومی، شکل گیری صحیح قلب و مغز و همچنین پیشگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند.
مولتی ویتامین ویتا مام خوارزمی یکی از مکمل های طراحی شده برای دوران شیردهی و بارداری است. این مکمل علاوه بر ویتامین های محلول در آب و چربی حاوی آهن، روی و کلسیم است که از مهم ترین مینرال های مورد نیاز در این دوران هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به مقاله ی (تغذیه مادر در دوران بارداری و شیردهی)، تالیف و ترجمه آقای دکتر احسان عمادی داروساز مراجعه نمایید.

مشخصات ظاهری:
مکمل ویتا مام در شرکت داروسازی خوارزمی ایران ساخته شده است. این محصول حاوی 60 عدد قرص در بسته بندی به فرم قوطی می باشد.

ارزش تغذیه ای:
در ادامه به بررسی ترکیبات موجود در این مکمل می پردازیم.
ویتامین آ (استات و بتاکاروتن):
ویتامین A یک ریز مغذی اساسی برای خانم های باردار است. این ویتامین برای رشد و نمو جنین، تقویت سیستم ایمنی و تولید مثل ضروری است. کمبود ویتامین A همچنان دلیل اصلی نابینایی قابل پیشگیری در جهان بوده و در زنان باردار در بیشتر کشورهای در حال توسعه رو به افزایش است. شایع ترین علامت کمبود ویتامین A در خانم های باردار، خشکی چشم (گزروفتالمی) است. نیاز به ویتامین A در دوران بارداری و شیردهی از سایر دورانهای زندگی بیشتر است. میزان نیاز روزانه (RDA) بدن در خانم های باردار 770 میکروگرم (تقریبا معادل 2500IU) و در خانم های شیرده 1300 میکروگرم (تقریبا معادل 4300IU) می باشد و دریافت حداکثر میزان مجاز روزانه (UL) در این افراد 3000 میکروگرم (10000IU) است.
میزان ویتامین آ موجود در این محصول به ازای هر قرص 4000 واحد می باشد.

ویتامین ث (اسکوربیک اسید):
ویتامین C آنتی اکسیدان اصلی شیر است و به همین دلیل میزان نیاز به این ویتامین در دوران شیردهی افزایش می یابد.
ویتامین C در دوران بارداری قادر است بروز پره اکلامپسی را در زنان مستعد ابتلا به این بیماری کاهش دهد.
میزان نیاز روزانه این ویتامین در زنان باردار و شیرده به شرح زیر می باشد:
– زنان باردار 14 تا 18 سال: 80 میلی گرم
– زنان باردار بالای 19 سال: 85 میلی گرم
– در زنان شیرده 14 تا 18 سال: 115 میلی گرم
– زنان شیرده بالای 19 سال: 120 میلی گرم 
حداکثر میزان مجاز دریافت در زنان باردار و شیرده 14 تا 18 سال 1800 میلی گرم و زنان بالای 19 سال 2000 میلی گرم می باشد.
میزان ویتامین ث موجود در این محصول به ازای هر قرص 100 میلی گرم می باشد.

ویتامین د3 (کوله کلسیفرول):
از آنجا که این ویتامین و متابولیت هایش از جفت عبور می کنند و غلظت آن ها در خون جنین معادل خون مادر است، پیشگیری از کمبود ویتامین D خون مادر در دوران بارداری برای جلوگیری از کمبود آن در بدن نوزاد ضروری است. داده های زیادی درباره نقش ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی، تکامل مغز و پیشگیری از اوتیسم وجود دارد. شواهد نشان می دهد که کمبود ویتامین D در دوران بارداری فرد را مستعد ابتلا به پره اکلامپسی (پرفشاری خون در دوران بارداری) می کند. میزان نیاز روزانه (RDA) بدن در خانم های باردار و شیرده 15 میکروگرم (معادل 600IU) می باشد و حداکثر میزان مجاز روزانه (UL) در این افراد 100 میکروگرم (معادل 4000IU) است.
میزان ویتامین د3 موجود در این محصول به ازای هر قرص 400 واحد می باشد.

ویتامین ای (آلفا توکوفریل استات):
با توجه به نقش آنتی اکسیدانی ویتامین E و همچنین نقش آن در سیستم ایمنی، دریافت مقدار کافی از آن در دوران بارداری و شیردهی ضروری می باشد. مصرف این ویتامین می تواند از ایجاد رادیکال های آزاد در بدن و آسیب سلولی جلوگیری نماید. 
کمبود این ویتامین می تواند منجر به وزن پایین نوزاد در هنگام تولد گردد. توجه داشته باشید که دریافت بیش از اندازه این ویتامین نیز توصیه نمی شود. مقدار نیاز روزانه بدن به ویتامین E در بارداری 15 میلی گرم و در شیردهی 19 میلی گرم می باشد.
میزان ویتامین ای موجود در این محصول به ازای هر قرص 11 واحد می باشد.

ویتامین ب1 (تیامین مونونیترات):
مغز کودکان نسبت به بزرگسالان نسبت به کمبود ویتامین B1 حساس تر است. کمبود تیامین در دوران بارداری باعث به تاخیر افتادن رشد جنین و رشد مغز می شود. نیاز به این ویتامین در سه ماهه سوم بارداری افزایش می یابد. نیاز به این ویتامین در زنان باردار و شیرده 1.4 میلی گرم می باشد.
میزان ویتامین ب1 موجود در این محصول به ازای هر قرص 1.84 میلی گرم می باشد.

ویتامین ب2 (ریبوفلاوین):
به علت نقش گسترده ریبوفلاوین در فرایندهای حیاتی بدن از جمله تولید انرژی و رشد و تمایز سلولی، دریافت مقادیر کافی از آن در دوران بارداری و شیردهی از اهمیت بسزایی برخوردار است. مقدار مورد نیاز در بارداری 1.4 میلی گرم و در شیردهی 1.6 میلی گرم می باشد.
میزان ویتامین ب2 موجود در این محصول به ازای هر قرص 1.7 میلی گرم می باشد.

ویتامین ب3 (نیاسین آمید): 
نیاسین می تواند از نقایص مادرزادی و سقط جنین پیشگیری نماید اما مطالعات در این زمینه متناقض هستند. میزان نیاز روزانه (RDA) بدن در بزرگسالان برای بانوان باردار و شیرده به ترتیب 18 و 17 میلی گرم می باشد و دریافت حداکثر میزان مجاز روزانه (UL) در این افراد 35 میلی گرم است. 
میزان ویتامین ب3 موجود در این محصول به ازای هر قرص 18 میلی گرم می باشد.

ویتامین ب6 (پیریدوکسین هیدروکلراید): 
نیاز به این ویتامین در دوران بارداری و شیردهی افزایش می یابد. همچنین، مشخص شده است که دریافت این ویتامین با کاهش تهوع و استفراغ بارداری (بیماری صبحگاهی) ارتباط دارد. این ویتامین در متابولیسم مواد غذایی و تولید هورمون ها و میانجی های عصبی نقش دارد. نیاز به این ویتامین در دوران شیردهی افزایش می یابد.
نیاز روزانه(RDA) به این ویتامین در زنان باردار 1.9 میلی گرم و در زنان شیرده 2 میلی گرم می باشد و دریافت حداکثر میزان مجاز روزانه در زنان باردار و شیرده 14 تا 18 سال 80 میلی گرم و در نان باردار و شیرده بالای 19 سال 100 میلی گرم می باشد.
میزان ویتامین ب6 موجود در این محصول به ازای هر قرص 2.6 میلی گرم می باشد.

فولیک اسید:
در دوران بارداری نیاز به فولات به دلیل نقش آن در ساخت اسید نوکلئیک افزایش می یابد. 
کمبود فولات در زنان خطر به دنیا آوردن نوزادان با نقایص لوله عصبی از جمله بدشکلی ستون فقرات (اسپینا بیفیدا)، جمجمه و مغز (آنانسفالی) و کودک مبتلا به اوتیسم را بالا می برد. همچنین با کمبود وزن نوزاد هنگام تولد، زایمان زودرس و تاخیر در رشد جنین همراه است. ولی دریافت اسید فولیک خطر زایمان زودرس را کاهش می دهد و خطر نقص مادرزادی قلب، ناهنجاری های دستگاه ادراری، شکاف کام، نقص اندام ها و هیدروسفالی را به حداقل می رساند.
میزان روزانه نیاز به این ویتامین در زنان باردار 600 میکروگرم و در زنان شیرده 500 میکروگرم می باشد.
میزان فولیک اسید موجود در این محصول به ازای هر قرص 800 میکروگرم می باشد.

ویتامین ب12:
 با توجه به نقش ویتامین ب12 در سنتز DNA، تشکیل گلبول های قرمز و تکامل سیستم عصبی مصرف مقدار کافی از آن در طی دوران بارداری و شیردهی ضروری می باشد. کمبود این ویتامین می تواند باعث نقص در تشکیل لوله عصبی جنین گردد. میزان مورد نیاز بدن به این ویتامین در دوران بارداری 2.6 میکروگرم و در دوران شیردهی 2.8 میکروگرم می باشد.
* نوزادانی که فقط شیر مادر می خورند و مادرانشان گیاهخوار هستند ذخایر ویتامین B12 بسیار کمی دارند و ممکن است در همان ابتدای کودکی دچار کمبود این ویتامین شوند. کمبود ویتامین B12 شناسایی نشده و درمان نشده در نوزادان می تواند منجر به آسیب عصبی، عدم رشد، تأخیر در رشد و کم خونی شود. دلایل این مسئله شامل کمبود B12 در شیر مادران گیاهخوار و همچنین عبور مقدار کم ویتامین B12 در طی رشد جنین از جفت است.
میزان ویتامین ب12 موجود در این محصول به ازای هر قرص 4 میکروگرم می باشد.

کلسیم (کربنات): 
نیاز به کلسیم در بارداری افزایش نمی‌یابد (1000 میلی گرم در روز)، با این حال بسیاری از زنان با دریافت پایین وارد بارداری می‌شوند و باید به مصرف مواد غذایی غنی از کلسیم تشویق گردند. مادران شیرده باید تشویق شوند تا در طول روز، مقدار کافی کلسیم دریافت کنند. نیاز به کلسیم در این دوران 1000 میلی گرم در روز می باشد.
میزان کلسیم موجود در این محصول به ازای هر قرص 200 میلی گرم می باشد.

آهن (فومارات):
نیاز به آهن در دوران بارداری افزایش پیدا می کند. در دوران بارداری حجم خون بدن مادر رفته رفته تا 50% حد طبیعی افزایش می یابد. برای اینکه هموگلوبین کافی برای این میزان حجم خون ساخته شود نیاز به آهن اضافی است. این افزایش نیاز به حدی است که به هیچ وجه از طریق مصرف مواد غذایی تأمین نمی شود. مقدار مورد نیاز آهن در بارداری روزانه 27 میلی گرم می باشد. هر چند که جنین می تواند آهن مورد نیاز خود را از ذخایر مادر و بدون توجه به غلظت آهن در بدن مادر دریافت کند اما در صورت کم خونی شدید فقر آهن در طول بارداری، می تواند عوارض جبران ناپذیری ایجاد شود که از جمله آنها می توان به وزن کم نوزاد هنگام تولد، زایمان زودرس، مرگ قبل از تولد، کاهش عملکرد ذهنی نوزاد و همچنین افسردگی بعد زایمان اشاره کرد. 
از این رو به تمام زنان باردار توصیه می شود که از پایان ماه چهارم بارداری تا 3 ماه پس از زایمان، تحت نظر پزشک قرص آهن مصرف کنند. البته در صورتی که مادر آنمی فقر آهن داشته باشد مصرف آهن زودتر شروع می شود و با دوز بالاتری ادامه می یابد. همچنین سازمان پیشگیری و کنترل بیماری ها (CDC) توصیه می کند که زنان باردار روزانه 30 میلی گرم آهن المنتال مصرف کنند و حتما آزمایش های کمبود آهن را انجام دهند.
میزان آهن موجود در این مکمل به ازای هر قرص 27 میلی گرم می باشد.

روی (اکسید):
 دریافت روی در دوران بارداری به پیشگیری از زایمان زودرس و رشد طبیعی جنین کمک می کند. دریافت روی در دوران شیردهی نیز برای تامین روی مورد نیاز نوزاد از اهمیت بالایی برخوردار است.
با توجه به نقش روی در ساخت نوکلئیک اسیدها و پروتئین ها برای رشد مغز، کمبود این ماده معدنی با ابتلا به بسیاری از ناهنجاری های مادرزادی سیستم عصبی در کودکان همراه است.
میزان نیاز روزانه این عنصر در زنان باردار 14 تا 18 سال 12 میلی گرم و زنان باردار بالای 19 سال 11 میلی گرم می باشد.
میزان نیاز روزانه این عنصر در زنان شیرده 14 تا 18 سال 13 میلی گرم و زنان شیرده بالای 19 سال 12 میلی گرم می باشد.
حداکثر میزان مجاز دریافت این ماده معدنی در زنان باردار و شیرده 14 تا 18 سال 34 میلی گرم و در زنان باردار و شیرده بالای 19 سال 40 میلی گرم می باشد.
میزان روی موجود در این محصول به ازای هر قرص 25 میلی گرم می باشد.

روش مصرف:
خانم های شیرده یک عدد قرص پس از وعده غذایی استفاده نمایند و خانم های باردار جهت استفاده با پزشک مشورت کنند

نتیجه گیری:
مولتی ویتامین 60 عددی ویتا مام ساخت شرکت داروسازی خوارزمی ایران بوده و یک مولتی ویتامین تخصصی برای مادران شیرده است که مصرف آن برای خانم های باردار با مشورت پزشک نیز مفید است. این مکمل می تواند به تامین ریزمغذی های مورد نیاز مادران شیرده، جلوگیری از ضعف و بی حالی مادران و رشد مناسب نوزادان کمک کند.

User Guide

بانوان باردار و شیرده: روزانه یک عدد قرص همراه با غذا و یک لیوان پر از آب مصرف نمایید.

Keep Conditions

فراورده را در دمای کمتر از 30 درجه سانتی‌گراد و دور از نور و رطوبت نگهداری نمایید.
فرآورده را در بسته بندی اصلی خود نگهداری نمایید.
فراورده را دور از دسترس کودکان نگهداری نمایید.

Usage

تامین ویتامین ها، کلسیم، آهن و زینک در دوران بارداری و شیردهی

Warning

موارد منع مصرف:
در صورت ابتلا به هر یک از مشکلات ذیل، قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنید.
در صورت وجود هرگونه حساسیت نسبت به ویتامین ها یا هر یک از اجزای فرآورده با پزشک خود مشورت نمایید.
در صورت ابتلا به اختلالات کبدی، زخم فعال معده، سندرم سوء جذب و کاهش عملکرد کلیه در مورد مصرف این فرآورده با پزشک خود مشورت نمایید.
در صورت هیپرویتامینوز (وجود مقادیر زیاد ویتامین A و D در بدن)، هیپر کلسمی (بالا بودن مقدار کلسیم در خون)، هیپر فسفاتمی (بالا بودن مقدار فسفات در خون)
در صورت ابتلا به مشکلات هموکروماتوز، هموسیدوز، آنمی همولیتیک در مورد مصرف این فرآورده با پزشک خود مشورت کنید.
در افرادی که به صورت مداوم خون دریافت می کنند.
مصرف در دوران بارداری و شیردهی:
بهتر است این فرآورده در دوران بارداری و شیردهی زیر نظر پزشک معالج مصرف شود.
هشدار ها:
در طی مصرف این فرآورده به طور منظم سطح آهن خون بررسی شود.
از مصرف همزمان این فرآورده با نان قهوه ای، فیتات ها(دانه، غلات، حبوبات، آجیل) بپرهیزید. زیرا جذب زینک را کم می کند.
از مصرف همزمان با سایر مکمل های حاوی ویتامین ها و املاح موجود در این فرآورده بدون تجویز پزشک خودداری نمایید.
این فراورده مکمل بوده و جهت تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری نمی باشد.
موارد احتیاط:
این فرآورده در افراد زیر با احتیاط مصرف شود.
در افراد با نارسایی مزمن کلیوی، در افراد مصرف کننده ی الکل، در نوزادان نارس، در افراد مبتلا به دیابت، نقرص، بیماری های کبدی و بیماری های قلبی، در افرادی که داروهای لوودوپا و فنی توئین مصرف می کنند، در افراد با بیماری روده تحریک پذیر یا خونریزی فعال گوارشی، در افراد با آنمی پرنیشیوز (نوعی کم خونی مگالوبلاستیک است که علت آن یک واکنش خود ایمنی علیه سلول های دیواره معده است که برای جذب ویتامین B12 ضروری هستند.)
تداخل های دارویی:
قبل از منصرف این فرآورده، چنانچه از داروهای زیر استفاده می نمایید، پزشک خود را مطلع سازید.
اورلیستات (این فرآورده 2 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از مصرف اورلیستات مصرف شود)، آریپیپرازول، دیگوکسین، دانازول، سوکرالفیت، هیدروکلروتیازید، کلرامفنیکل، کلشی سین، آتورواستاتین، رزوواستاتین، سیمواستاتین، لوودوپا، فنی توئین (در غلظت 200-80 میلی گرم روزانه)، وارفارین (در دوز بالا)، ایباندرونیت (مصرف این فرآورده 1 ساعت بعد از مصرف این دارو صورت پذیرد)،آلندرونیت و رزیدرونیت (مصرف فرآورده 30 دقیقه بعد از مصرف داروها صورت پذیرد)، کلسیم/سدیم پلی استیرن سولفونات(بین مصرف همزمان 2 ساعت فاصله باشد)، گاباپنتین (این دارو را 2 ساعت بعد از مصرف این فرآورده مصرف نمایید)، مایکوفنولات (بین مصرف همزمان 2 ساعت فاصله باشد)، فرآورده های حاوی فسفات (فسفات ها را 1 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از مصرف این فرآورده مصرف نمایید)، تتراسایکلین ها (این فرآورده را حداقل 3-1 ساعت قبل یا بعد از مصرف تتراسایکلین ها مصرف نمایید)، لووتیرکسین (بین مصرف همزمان 4 ساعت فاصله باشد)، کلسیتریول، سوربیتول، ترکیبات حاوی فلوراید(بین مصرف همزمان 1 ساعت فاصله باشد)، موکسی فلوکساسین، جمی فلوکساسین و افلوکساسین و لووفلوکساسین و سیپروفلوکساسین (این داروها را 2 ساعت قبل یا 6 ساعت بعد از مصرف این فرآورده مصرف نمایید)، نالیدیکسیک اسید (این داروها را 2 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از مصرف این فرآورده مصرف نمایید)، فرآورده های حاوی الکل، آنتی اسیدهای حاوی کلسیم و آلومینیوم، پانکراتین، فاموتیدین، PPls (امپرازول، پنتوپرازول، اس امپرازول، رابپرازول)، کاپتوپریل (بین مصرف همزمان 2 ساعت فاصله باشد) و متیل دوپا.
عوارض جانبی:
هر فرآورده به موازات اثرات مطلوب درمانی ممکن است باعث بروز بعضی عوارض ناخواسته نیز شود. اگر چه همه این عوارض در یک فرد دیده نمیشود اما در صورت بروز آن با پزشک یا داروساز خود مشورت نمایید.
راش پوستی، اسهال (در دوزهای بالا)، تهوع، استفراغ، درد شکمی، یبوست، التهاب دستگاه گوارش، احتمال تیره شدن مدفوع، احتمال سیاه شدن دندان ها، خشک شدن مخاط، التهاب قرنیه، آلوپسی، درماتیت صورت (درگیری غشاهای مخاط و پوست)، راه رفتن نامتعادل، بی حسی انگشتان، کاهش حس لامسه، کاهش دمای بدن، لرزش بدن، واکنش های حساسیت به نور، ناهماهنگی عضلات بدن، احتمال زرد رنگ تر شدن ادرار، احساس گرمی، خارش، کهیر، ضعف بدن، تعریق، بی قراری.
مسمومیت:
در صورت مصرف اتفاقی بیش از مقدار توصیه شده سریعا به پزشک و یا مراکز درمانی مراجعه کنید.
هیپرویتامینوز D باعث علائم هیپرکلسمی می شود: سردرد، تهوع و استفراغ، گیجی، درد شکمی، درد استخوان، پلی اوری(زیاد شدن ادرار)، ضعف، آریتمی قلبی، رسوب کلسیم در بافت های نرم، کلسی اوری (دفع کلسیم از ادرار).
هیچ فرآورده یا دارویی را از طریق فاضلاب یا زباله های خانگی دور نریزید. در مورد نحوه ی امحاء آن با دکتر داروساز مشورت نمایید. این اقدامات کمک زیادی به حفظ محیط زیست می نماید.

Iingredients

به ازاي يک قرص
شناسه نام انگلیسی نام فارسی مقدار نیاز روزانه (%)
0 Vitamin A (50% as Acetate and 50% as Beta Carotene) ویتامین آ (50% به فرم استات و 50% به فرم بتاکاروتن) 4000 IU -
1 Vitamin C ویتامین سی 100 mg -
2 Vitamin D3 ویتامین د3 400 IU -
3 Vitamin E ( DL-Alfa Tocopheryl Acetate ) ویتامین ای ( دی ال آلفا-توکوفریل استات ) 11 IU -
4 Vitamin B1 ( Thiamin ) ویتامین ب1 ( تیامین ) 1.84 mg -
5 Vitamin B2 ( Riboflavin ) ویتامین ب2 ( ریبوفلاوین ) 1.7 mg -
6 Vitamin B3 ( Niacin ) ویتامین ب3 ( نیاسین ) 18 mg -
7 Vitamin B6 ( Pyridoxine HCL ) ویتامین ب6 ( پیریدوکسین هیدروکلراید ) 2.6 mg -
8 Vitamin B9 ( Folic Acid ) ویتامین ب9 ( فولیک اسید ) 800 mcg -
9 Vitamin B12 ( Cyanocobalamin ) ویتامین ب12 ( سیانوکوبالامین ) 4 mcg -
10 Calcium ( Carbonat ) کلسیم ( کربنات ) 200 mg -
11 Iron ( as Ferrous Fumarate ) آهن ( فروس فومارات ) 27 mg -
12 Zinc ( as Zinc Oxide ) زینک ( زینک اکساید ) 25 mg -

توضیحات تکمیلی

ویتا مام
مشخصات دیگر
نوع محصول

قرص

تعداد در بسته

60 عدد

جنسیت مصرف

بانوان

گروه

مولتی ویتامین دوران بارداری و شیردهی

نوع محفظه

جعبه مقوایی

کشور سازنده

ایران

شرکت سازنده

خوارزمی

وبسایت مرجع

www.kharazmipharm.com

امتیاز کاربران به:

ویتا مام (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش