خورش آلو اسفناج با قارچ
خورش آلو اسفناج سنتی با گوشت یا مرغ طبخ می شود. ما سعی کرده ایم این خورش را رژیمی و سالم تر به شما آموزش دهیم و به جای گوشت از قارچ استفاده کرده ایم. این خورش جهت رفع یبوست بسیار مفید است و برای افرادی که دچار فشار خون، کم خونی و ناراحتی کبدی هستند و هم چنین کسانی که بر اثر طبع گرم دچار بیماری های پوستی شده اند، و نیز افراد کم اشتها بسیار مفید و موثر است.
این خورش حاوی اسفناج است و اسفناج سرشار از ویتامین B3 می باشد. ضمناً در اسفناج مقدار زیادی آهن و ید وجود دارد؛ بنابراین برای کسانی که کم خونی دارند مفید است.
قارچ یک ماده غذایی سالم است و حاوی مقدار زیادی فیبر است که باعث احساس سیری می شود. اگر میخواهید پرخوری را کنار بگذارید و بدون مصرف مواد پرکالری احساس سیری داشته باشید انتخاب قارچ ها به شما کمک میکند. قارچ ها دارای پروتئین می باشند اما نه به اندازه گوشت ها. با این وجود قارچ از لحاظ داشتن پروتئین گیاهی در سطح خوبی است. به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و دارای ویتامین D می باشد.
برای مطالعه بیشتر درباره خواص اسفناج بخوانید.
مواد لازم (برای 6 – 7 نفر)
اسفناج پاک شده—–> 1 کیلوگرم
آلو بخارا —–> 250 گرم
قارچ —–> 250 گرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
آب —–> 1 تا 2 لیوان
دارچین، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و زیره سیاه —–> به مقدار لازم
روغن —–> 6 تا 7 قاشق غذاخوری
نمک —–> به مقدار لازم
طرز تهیه
اسفناج را بشویید و خرد کنید و آن را به همراه آلو بخارا، پیاز خلال شده، قارچ خرد شده و یک تا دو لیوان آب در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس نمک و سایر ادویه جات را به خورش اضافه کنید و با حرارت مناسب، آن را بپزید. 15 دقیقه قبل از آماده شدن خورش، روغن را به آن افزوده، اجازه دهید با حرارت ملایم جا بیفتد.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید