شیر چهار مغز

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

شیرهای گیاهی بسیار گوارا و منافع زیادی دارند. این نوشیدنی فوق العاده، برای رفع ضعف جسمانی و کمبود انرژی بسیار مفید است و به خاطر داشتن پروتئین کامل، می توان از آن به عنوان یک وعده غذا میل کرد. با مصرف این نوشیدنی خوش مزه بسیاری از کسالت ها از بین می روند و نشاط، شادابی و آرامش را به ما باز می گرداند. برای درمان بیماری ها و تقویت بنیه بدن نیز استفاده می شود. این نوشیدنی انرژی زیادی تولید و پوست بدن را لطیف می کند. شیرهای گیاهی برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفیدند. 

مواد لازم
مغز بادام خام —–> 12/5 گرم 
مغز پسته خام —–>. 12/5 گرم
مغز فندق خام —–> 12/5 گرم
مغز گردو —–> 12/5 گرم 
عسل —–> 3 قاشق غذاخوری
آب سرد —–> 4 لیوان

طرز تهیه
ابتدا پوست مغز ها را جدا کرده، آن ها را به همراه آب سرد و عسل، در داخل مخلوط کن می ریزیم و به طور کامل مخلوط می کنیم تا به صورت شیر درآیند.

برای مطالعه بیشتر درباره پسته بخوانید.

توجه: برای پوست کندن مغز ها ، ابتدا آن ها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم. پس از 5 دقیقه، آن ها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد می شوییم. در این حال، پوست مغز ها به راحتی جدا می شوند.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.