سالاد مخصوص

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این سالاد را می توان به عنوان یک وعده ی غذایی در نظر گرفت. خوردن سالاد به علت داشتن سبزیجات متنوع برای سلامت پوست و مو و همچنین به دلیل داشتن فیبر زیاد برای دستگاه گوارش و لاغری بسیار مفید است. 

مواد لازم (برای 3 -4 نفر) 
کاهو —–> 7 برگ 
خیار بوته ای —–> 2 عدد 
انواع کلم (برگ گل قُمری و کلم بروکلی) —–> 400 گرم 
جوانه ی گندم —–> 2 قاشق غذاخوری 
کنجد با پوست —–> 1 قاشق غذاخوری
سیب درختی —–> 1 عدد 
مغز بادام رنده شده —–> 15 عدد 
گوجه فرنگی رسیده متوسط —–> 2 عدد 
پیاز کوچک —–> 1 عدد 
نمک —–> به مقدار لازم 
روغن زیتون —–> 5 قاشق سوپ خوری 
لیمو ترش تازه بندری —–> 1 عدد
پونه ی کوهی —–> 1 قاشق غذاخوری سر صاف 
سیر خام —–> 1 حبه رنده شده 
پودر نارگیل —–> 1 قاشق غذاخوری 

برای مطالعه بیشتر طرز تهیه سالاد زیتون را بخوانید.

طرز تهیه 
تمام مواد را تمیز بشویید و در صافی بریزید تا آب آن ها کشیده شود، سپس آن ها را ریز خرد کرده، در یک ظرف مناسب بریزید. پس از آن، پونه ی کوهی، جوانه ی گندم، آب لیمو ترش تازه، روغن زیتون و نمک نیز به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، پودر نارگیل را روی سالاد بریزید. این سالاد باید به خوبی جویده شود.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.