خوراک سیب زمینی مخصوص

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

سیب زمینی یک غذای خوش مزه و دارای ویتامین C، پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است و همچنین تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده نیز می باشد. سیب زمینی آب پز و سرد شده حاوی نشاسته مقاوم است و به دلیل داشتن فیبر زیاد از افزایش سریع وزن جلوگیری می کند و برای میان سالان و کودکان بسیار مفید است. 

مواد لازم (برای 5 – 6 نفر) 
سیب زمینی متوسط —–> 500 گرم 
مغزگردو —–> 100 گرم 
پنیر لیقوان —–> 50 تا 75 گرم 
نعناع یا پونه —–> 2 قاشق مربا خوری 
روغن زیتون —–> 5 تا 7 قاشق غذاخوری 
هل و دارچین —–> از هر کدام نصف قاشق چای خوری 

برای مطالعه بیشتر درباره خواص سیب زمینی بخوانید.

طرز تهیه 
ابتدا سیب زمینی ها را بخارپز کرده ، پوست آن ها را کنده، به صورت درشت رنده کنید، سپس روغن زیتون را به همراه مغز گردوی چرخ شده به آن اضافه کنید. به جای نمک از پنیر استفاده می نماییم. برای این کار پنیر را رنده کرده روی گردو بریزید. در انتها، پونه یا نعنا را به همراه هل و دارچین روی غذا بریزید. این غذا بسیار سریع آماده می شود و هرچه سردتر شود، خوش مزه تر است.

نحوه ی بخار پز کردن
در صورت نبودن ظرف مخصوص بخارپز کردن سبزیجات، یک آب کش کوچک فلزی را به صورت وارونه در ته قابلمه ای قرار دهید، به گونه ای که ته آب کش به طرف بالا باشد، سپس دو لیوان آب را در قابلمه ریخته، سبزیجات را روی آب کش بچینید تا با بخار بپزند.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.