کشک و بادمجان رژیمی
این غذای خوشمزه و رژیمی به دلیل داشتن کشک، کلسیم زیادی دارد پس توصیه می شود هفته ای یک بار آن را میل کنید تا دچار پوکی استخوان نشوید. بهتر است بعد از خوردن کشک بادمجان، چند عدد خرما نیز میل شود؛ زیرا خرما به خاطر داشتن ویتامین D باعث جذب کلسیم و فسفر موجود در غذا می شود.
مواد لازم
بادمجان مشکی و قلمی —–> 1 کیلو گرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
پونه یا نعناع خشک —–> 1 قاشق غذاخوری
سیر متوسط —–> 2 حبه
روغن هسته انگور —–> 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین —–> به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه ی کشک
کشک محلی —–> 200 گرم
مغز پسته ی آسیاب شده —–> 100 گرم
سیر —–> 1 حبه
پونه یا نعناع خشک —–> 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست کنده، از طول، آن ها را برش دهید و به مدت 20 دقیقه در آب نمک قرار دهید، سپس در صافی ریخته، آنها را بشویید. پیاز را خلال کرده به همراه بادمجان ها و 2 لیوان آب در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از یک جوش خوردن، حرارت را کم کرده، سیر رنده شده را به همراه پونه یا نعناع به غذا اضافه و صبر کنید تا کاملا بپزد. پس از پختن، روغن هسته انگور را به غذا افزوده، 10 دقیقه درب ظرف را بگذارید تا غذا خوب جا بیفتد، آن گاه غذا را در یک ظرف مناسب بکشید. برای تزیین، ابتدا مقداری کشک ساییده و پس از آن، مقداری پسته ی چرخ شده روی غذا بریزید. این غذا بسیار خوش مزه است.
طریقه ی آماده کردن کشک
ابتدا کشک را خرد کرده، با 2 لیوان آب خیس کنید، به طوری که کشک ها کاملا نرم شوند، سپس کشک را به همراه یک حبه ی سیر و یک قاشق مربا خوری پونه یا نعنا خشک در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت خامه ای شکل درآید.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید