لوبیا پلو رژیمی
برنج به دلیل داشتن کربوهیدرات و روغنی که به هنگام طبخ به آن اضافه می شود، کالری بالایی دارد. با اضافه کردن سبزیجات می توان مقدار کالری آن را کمتر و حجم آن را بیشتر کرد.
مواد لازم (برای 6 – 7 نفر)
برنج ایرانی مرغوب —–> 4 پیمانه
سبوس دوم برنج —–> 1 قاشق غذاخوری سر صاف
لوبیا سبز تازه —–> 400 گرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
سیب زمینی متوسط —–> 2 عدد
گوجه فرنگی —–> نیم کیلو گرم
روغن هسته انگور —–> 5 تا 6 قاشق غذاخوری
زعفران —–> 2 گرم
دارچین —–> 1 قاشق مرباخوری
هل ساییده —–> 1 قاشق چای خوری
شوید تازه ی خرد شده —–> 100 گرم
نمک —–> به مقدار لازم
برای مطالعه بیشتر درباره خواص لوبیا سبز بخوانید.
طرز تهیه
ابتدا لوبیا را پاک کرده، خوب بشویید، بعد آن ها را به اندازه ی یک بند انگشت خرد کرده، با 2 تا 3 لیوان آب با حرارت مناسب بپزید. به طوری که پس از ریختن، آب آن کشیده شود. گوجه فرنگی ها را رنده کرده، سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد نموده، پیاز را نیز خلال کنید، همه را با هم به همراه مقداری روغن، نمک و ادویه جات به لوبیا های پخته شده، بیفزایید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد و غلیظ شود. برنج را شسته، به همراه آب به لوبیا افزوده، (دقت کنید برای جلوگیری از خمیر شدن برنج، آب آن را حتما پیمانه کرده و به میزان گوجه فرنگی های رنده شده از مقدار آن کم نمایید)، سپس آن را روی اجاق قرار داده، اجازه دهید تا با حرارت مناسب بپزد. به محض کشیده شدن آب برنج، روغن را به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید