کوفته رژیمی

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

کوفته غذای خوشمزه و لذیذ ما ایرانی هاست و به همراه گوشت و سبزیجات طبخ می شود. برای اینکه کوفته را سالمتر و رژیمی تر میل کنید می توانید گوشت را حذف کرده و از دستور زیر پیروی کنید. 

مواد لازم (برای 3 – 4 نفر)
لپه —–> 200 گرم
برنج —–> 150 گرم 
سبزی کوفته (گشنیز، نعناع، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و مرزه) —–> روی هم 500 گرم
آرد نخودچی —–> 3 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط —–> 2 عدد
سیر —–> 1 حبه 
گوجه فرنگی متوسط —–> 4 عدد
روغن زیتون —–> 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل —–> به مقدار لازم 
زردچوبه، دارچین، زیره ی سیاه، هل سبز و زعفران —–> از هر کدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه
لپه را از شب قبل خیس کرده اید، با کمی آب بپزید، به طوری که پس از پختن، آب آن کشیده شود. برنج را نیز جداگانه پخته به لپه اضافه کنید، سپس پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را گرفته و تفاله ی پیاز را همراه سبزی خرد شده و آرد نخودچی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات به مایه اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید تا آماده شود و قوام پیدا کند. سپس مقداری از مایه را برداشته و در دست به صورت کوفته در آورده، در یک ظرف مناسب بچینید. برای تهیه ی سس کوفته، گوجه فرنگی ها را با سیر و 1 لیوان آب در مخلوط کن ریخته، مخلوط کنید و به همراه 1 عدد پیاز خلال شده، روغن زیتون و کمی از ادویه جات مخصوص کوفته در یک ظرف مناسب بریزید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و کمی غلیظ شود. این سس را روی کوفته ها ریخته، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شده و کاملا جا بیفتد.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.