کباب ماهی اوزون برون

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

اوزون ‌برون یکی از ماهیان خاویاری دریای خزر است که به خاطر تولید خاویار ارزش اقتصادی بالایی دارد. ازون برون تنها ماهی فیله ای شمال می باشد و گوشت آن برای کباب کردن بی نظیر است. 

مواد لازم (برای 5 – 6 نفر) 
گوشت ماهی اوزون برون —–> 1 کیلوگرم 
پیاز متوسط —–> 1 عدد
روغن زیتون —–> 4 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه ی شیرازی —–> 4 عدد
زعفران —–> نصف قاشق چای خوری 
نمک —–> به مقدار لازم 

برای مطالعه بیشتر درباره طرز تهیه میگوی دریایی بخوانید.

طرز تهیه
گوشت ماهی را بشویید و به قطعات 3 × 6 سانتی متری خرد کرده ، در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، بعد خلال پیاز را به ماهی اضافه کرده، آب لیمو ترش تازه، روغن زیتون، زعفران و نمک را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس آن ها را در یک ظرف درب بسته بریزید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید، در آخر، گوشت ماهی را به سیخ های مخصوص 1 سانتی متری زده، روی منقل قرار دهید تا کباب شود و نوش جان کنید. کباب اوزون برون غذای بسیار لذیذ و خوش مزه ای است.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.