لپه

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

نام من لپه است.

من (لپه) حاوی ویتامین های گروه B و اسید فولیک می باشم. مواد معدنی من شامل کلسیم، آهن، پتاسیم، سدیم و منیزیم می باشد. طبع من گرم و خشک است. 
من سرشار از ویتامین های B1  B6 و اسیدفولیک می ‌باشم. ولی به شرطی که زیاد پخته نشوم، زیرا ویتامین‌ های گروه B در برابر حرارت ناپایدارند. 

برای مطالعه بیشتر درباره خواص نخود بخوانید.

من حاوی پروتئین می باشم که باعث می شود ارزش غذایی بالایی داشته باشم. بنابراین برای افرادی که سوءتغذیه دارند و یا کودکان و سالمندان مفید می باشم. کسانی که گوشت نمی خورند می توانند از من استفاده کنند. 
من از منابع طبیعی کلسیم می باشم، بنابراین برای استخوان ها و دندان ها مفید می باشم. همچنین سرشار از فیبر می باشم. بنابراین برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی مفید می باشم. فیبر موجود در من برای درمان و پیشگیری از یبوست مفید می باشد.

به همین دلیل ابتلا به بیماری ‌های روده را کاهش می ‌دهم، همچنین فیبر برای لاغری مناسب می باشد. به غیر از فیبر من حاوی پتاسیم می باشم که به کاهش فشار خون کمک می کند و به کاهش بیماری های قلبی می انجامد. من از ایجاد پلاک در رگ‌های خونی جلوگیری می کنم به همین دلیل به حفظ سلامت قلب کمک می‌کنم. 
من منبع آهن هستم به همین دلیل برای کم‌ خونی مفید می باشم. یک پیمانه از من می تواند 14 درصد نیاز روزانه شما به آهن را تامین کند. من برای افراد دیابتی مفید می باشم زیرا کربوهیدرات و پروتئین موجود در من سبب می شود، افرادی که دیابت دارند مدت زیادی احساس سیری کنند و به مواد شیرین روی نیاورند. 
نام من لپه است. من را بیشتر بشناسید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.