فرنی مخصوص با شیر بادام

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این فرنی بسیار خوشمزه است و ارزش غذایی زیادی دارد و مواد تشکیل دهنده ی آن حاوی ویتامین B می باشد. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید رژیمی و سالمتر خواهد بود و به لاغری شما نیز کمک می کند.

برنج قهوه ای بر خلاف برنج سفید دارای سبوس است که باعث می شود در دستگاه گوارش راحت تر هضم شود، زیرا سبک تر است. این غله قهوه ای دارای پروتئین زیادی است و همین طور شامل کلسیم، پتاسیم و منیزیم و همچنین فیبر می باشد. آرد برنج قهوه ای دارای آنتی اکسیدان است. فیبر موجود در برنج قهوه ای باعث می شود تا برنج قهوه ای غذای فوق العاده ای برای کودکانی که در سن رشد قرار دارند باشد. همچنین فیبر موجود در این آرد موجب لاغری می شود. 

مواد لازم
شیر بادام —–> 4 لیوان
آرد برنج قهوه ای —–> 8 قاشق غذاخوری 
گلاب —–> نصف استکان 
عسل —–> به مقدار لازم 
هل سبز ساییده —–> 1 قاشق چای خوری
خلال پسته —–> 2 قاشق غذاخوری 

برای آموزش تهیه شیر بادام این مقاله را بخوانید.

طرز تهیه 
شیر بادام را در یک ظرف مناسب بریزید، آرد برنج را به مرور به آن اضافه کنید، مرتب هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس ظرف را روی حرارت مناسب قرار دهید و ضمن این که مرتب آن را هم می زنید، هل ساییده، گلاب و در صورت تمایل، یک قاشق غذاخوری از خلال پسته را نیز به آن بیفزایید. پس از یک جوش خوردن، آن را از روی حرارت برداشته، در یک ظرف مناسب بکشید و به آن عسل افزوده، سپس روی آن را با خلال پسته تزیین و میل کنید. در صورت تمایل، می توان به جای عسل از شیره ی انگور یا شیره ی خرما استفاده کرد و برای تزیین از دارچین استفاده کرد. 
توجه: شیر بادام را بدون عسل تهیه کنید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.