شیر فندق و بادام هندی وانیلی

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این نوشیدنی بسیار خوش مزه و چرب است و ارزش غذایی آن بسیار بالا و برای آرامش سیستم گوارش خصوصا روده ها مؤثر و همچنین برای کودکان بی اشتها و لاغر غذای بسیار مفیدی است. 

مواد لازم 
بادام هندی خام —–> 25 گرم 
مغز فندق خام —–> 25 گرم 
وانیل —–> نصف قاشق چای خوری کوچک 
عسل —–> 3 قاشق غذاخوری 
آب سرد —–> 4 لیوان

برای مطالعه بیشتر درباره خواص فندق بخوانید.

طرز تهیه
این شیر مانند شیر فندق تهیه می شود ؛ با این تفاوت که بادام هندی و وانیل را هم باید به آن اضافه کرد.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.