شیر فندق
این نوشیدنی بسیار گوارا و خوش طعم است. مصرف 2 تا 3 لیوان آن در روز برای پایین آوردن فشار خون، رفع انگل روده در کودکان و رفع ناراحنی های گوارشی خصوصا روده، بسیار مفید و مؤثر است.
مواد لازم
مغز فندق خام —–> 50 گرم
عسل —–> 3 قاشق غذاخوری
آب سرد —–> 4 لیوان
برای مطالعه بیشتر درباره خواص فندق بخوانید.
طرز تهیه
ابتدا پوست فندق ها را جدا کرده، آن ها را به همراه آب سرد و عسل، در داخل مخلوط کن ریخته، و به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آیند.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید