شکلات صبحانه با ارده

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

صبحانه مهم ترین وعده غذایی به حساب می آید و کسانی که این وعده غذایی را در برنامه روزانه خود می گنجانند، از سلامت بیشتری در طول زندگی خود برخودارند. خوردن صبحانه می تواند از افزایش وزن جلوگیری کند و احتمال بروز بیماری های قلب و عروق را کاهش دهد. شکلات صبحانه یکی از مواد غذایی است که در وعده صبحانه طرف دار زیادی دارد از جمله کودکان تا بزرگسالان دارد. 

در اینجا طرز تهیه شکلات صبحانه سالم و خانگی را برای شما آورده ایم که یکی از مواد مصرفی آن فندق است، که دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ ای است و نیز مواد معدنی، مانند کلسیم،‌ پتاسیم، فسفر،‌ منیزیم، ‌سدیم و آهن است، غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب می‌شود . مصرف 25 تا 30 گرم فندق در روز، بدن را در برابر بیماری های قلبی و سرطان محفوظ نگه می دارد. فندق یک منبع خوب از ویتامین های B1 ،B2 ،B6 است. این ویتامین ‌ها برای حفظ سلامت مغز و خون‌ سازی و برای کودکان در حال رشد ضروری هستند. 

برای مطالعه بیشتر درباره عسل بخوانید.

همچنین ارده که خاصیت اصلی آن انرژی‌ زا بودنش است و برای فصل زمستان که بدن نیاز به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود دارد، بهترین غذا محسوب می‌شود. این شکلات بسیار انرژی زا و برای افرادی که فعالیت های فیزیکی فراوان دارند؛ بسیار مناسب است. شکلات یاد شده را می توان به همراه یک لیوان شیر بادام به عنوان صبحانه، میل کرد. 

مواد لازم 
ارده —–> 6 قاشق غذاخوری 
عسل —–> 1 قاش غذاخوری 
پودر فندق خام —–> 1 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه 
ارده را در یک ظرف چینی مناسب بریزید، عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کاملا سفت شده بعد، پودر فندق را روی آن بپاشید. شکلات آماده است.
توجه: می توان به جای عسل از 2 تا 3 قاشق غذاخوری شیره ی انگور یا شیره ی خرما استفاده کرد.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.