سوپ گندم
این سوپ را به عنوان یک وعده ی غذا می توان مصرف کرد.
مواد لازم (برای 5 – 6 نفر)
گندم با پوست —–> 1 پیمانه
جوی پوست کنده —–> نصف پیمانه
هویج فرنگی متوسط —–> 2 عدد
سبزیجات پاک کرده (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج) —–> 150 گرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
روغن زیتون —–> 6 تا 8 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوست کنده —–> 500 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و زنجبیل —–> به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار لازم
برای مطالعه بیشتر درباره خواص گندم بخوانید.
طرز تهیه
گندم و جو را که از شب قبل خیس کرده اید، به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، بعد پیاز را خلال کرده، به همراه هویج خرد شده به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد، پس از پختن، سبزی را خرد کرده به همراه گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ افزوده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید