سوپ گندم

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این سوپ را به عنوان یک وعده ی غذا می توان مصرف کرد.

مواد لازم (برای 5 – 6 نفر) 
گندم با پوست —–> 1 پیمانه 
جوی پوست کنده —–> نصف پیمانه 
هویج فرنگی متوسط —–> 2 عدد 
سبزیجات پاک کرده (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج) —–> 150 گرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
روغن زیتون —–> 6 تا 8 قاشق غذاخوری 
گوجه فرنگی پوست کنده —–> 500 گرم 
نمک ، فلفل ، زردچوبه و زنجبیل —–> به مقدار لازم 
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار لازم

برای مطالعه بیشتر درباره خواص گندم بخوانید.

طرز تهیه
گندم و جو را که از شب قبل خیس کرده اید، به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، بعد پیاز را خلال کرده، به همراه هویج خرد شده به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد، پس از پختن، سبزی را خرد کرده به همراه گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ افزوده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.