سوپ شلغم

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

شلغم یک ضدعفونی کننده قوی و برای سرماخوردگی و بیماری های عفونی بسیار مفید است. همچنین برطرف کننده سرفه، نرم کننده سینه، معده و روده می باشد و سنگ های مثانه، کبد و کلیه را خرد می کند و سوپ آن به‌ عنوان درمان سرماخوردگی و برای کوتاه کردن دوره نقاهت بیماری ‌ها استفاده می شود. این سوپ مغذی خاصیت تسکین‌ دهنده و ضد‌ التهاب دارد و راحت ‌ترین راه برای هضم مواد مورد نیاز بدن در زمانی است که بیمارید.

مواد لازم (برای 5 – 6 نفر)
شلغم —–> 500 گرم
جوی پوست کنده —–> 1 پیمانه
سبزیجات پاک شده (گشنیز، جعفری و اسفناج) —–> 200 گرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
پونه ی کوهی —–> 1 قاشق غذاخوری ر
روغن زیتون —–> 5 تا 7 قاشق غذاخوری
هویج فرنگی متوسط —–> 2 عدد
نمک و زرد چوبه —–> به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار لازم
فلفل سیاه —–> به مقدار دلخواه

برای مطالعه بیشتر درباره خواص هویج بخوانید.

طرز تهیه
ابتدا جو پاک کرده، به همراه چند لیوان آب را روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. پس از کمی جوش خوردن، شلغم ها را به صورت درشت رنده یا به صورت ریز خرد کرده، آن را در انتها به همراه گشنیز، جعفری، اسفناج، پونه ی کوهی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن بیفزایید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه و به صورت گرم میل کنید.
توجه: برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور هم بزنید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.