سوپ جو
خوردن سوپ جو به دلیل سرعت دادن به عبور مواد غذایی از دستگاه گوارش به کاهش جذب مواد مضری مانند چربی و مواد سرطان زا کمک می کند. این سوپ را به عنوان یک وعده ی غذا می توان مصرف کرد.
مواد لازم (برای 5 -6 نفر)
جوی پوست کنده یا پرک شده —–> 1 پیمانه
گشنیز و جعفری پاک شده —–> 200 گرم
هویج فرنگی متوسط —–> 1 عدد
قارچ خلال شده —–> 100 گرم
پونه ی کوهی —–> 1 قاشق مرباخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل —–> به مقدار لازم
روغن زیتون —–> 5 تا 7 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط —–> 1 عدد
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار لازم
برای مطالعه بیشتر درباره خواص جو بخوانید.
طرز تهیه
ابتدا جو را پاک کرده، به همراه چند لیوان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، بعد، پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند جوش خوردن، قارچ خلال شده را به همراه گشنیز و جعفری خرد شده، پونه ی کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات به آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور هم بزنید. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه میل کنید.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید