سس کچاپ

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

کچاپ یا سس گوجه چاشنی متداول و خوشمزه ای است که از گوجه فرنگی تهیه می شود. کچاپ خواص زیادی دارد و نوع خانگی آن به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده و مواد تازه تر و اطمینان از سلامتی و طعم بسیار خوب آن نسبت به سس کچاپ کارخانه ای نیز ارجحیت دارد. 

مواد لازم 
گوجه فرنگی رسیده ی متوسط —–> 500 گرم 
شکر سرخ —–> 1 قاشق غذاخوری 
کتیرای گل آسیاب شده —–> 1 قاشق مرباخوری سر صاف
فلفل قرمز —–> نصف قاشق چای خوری 
سرکه ی سیب —–> 1 قاشق غذاخوری 

برای مطالعه بیشتر درباره خواص گوجه فرنگی بخوانید.

طرز تهیه 
گوجه فرنگی ها را پوست کنده، ریز خرد کنید، سپس در یک ظرف مناسب ریخته، روی حرارت بگذارید تا به مرور بجوشد و کمی سفت شود. پس از خنک شدن، آن را از الک عبور دهید تا تخم گوجه جدا شود. آن گاه همه ی این مواد را به همراه گوجه فرنگی پخته شده، در مخلوط کن ریخته، کاملا مخلوط کنید.
این سس را می توانید با سمبوسه میل نمایید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.