زیره پلو
زیره عطری خاص و طعمی لذیذ به برنج می دهد و در مجموع لاغر کننده است. این غذا برای سیستم گوارشی بسیار مفید می باشد و برای افرادی که از طبع سرد برخوردارند، غذای بسیار مناسبی است.
مواد لازم (برای 5 – 6 نفر)
برنج ایرانی مرغوب —–> 4 پیمانه
سبوس دوم برنج —–> 1 قاشق غذاخوری
سر صاف روغن مایع —–> 4 تا 5 قاشق سوپ خوری
نمک —–> به مقدار لازم
زیره ی سیاه جندقی —–> 3 قاشق غذاخوری سر صاف
برای مطالعه بیشتر درباره خواص زیره بخوانید.
طرز تهیه
ابتدا برنج را پاک کرده ، سه بار با آب ولرم بشویید. سعی کنید در هنگام شستن، برنج را زیاد مشت نکنید، زیرا برنج خرد خواهد شد. به ازای هر پیمانه ی برنج، یک پیمانه آب به آن اضافه کنید تا برنج هنگام پخت دون شود؛ سپس زیره را تمیز کرده و به همراه نمک و سبوس به برنج بیفزایید و هم بزنید تا مخلوط شود و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و آب آن کشیده شود، سپس روغن لازم را اضافه کرده، شعله اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا دم بکشد.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید