زیره

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

نام من زیره است. 

من (زیره) حاوی ویتامین های A ، E ، B ، E و ریبوفلاوین می باشم. مواد معدنی من شامل فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم، منگنز و سرب است. طبع من گرم و خشک است. به دلیل داشتن آهن و مس برای کم خونی مفید می باشد زیرا این دو عنصر به ساخت گلبول های قرمز کمک می کنند. 
من (زیره) ادویه ی مناسبی برای اضافه کردن به غذا می باشم زیرا هضم غذا را آسان می کنم و از بدن شما سم زدایی می کنم. نوع سیاه من برای درمان سوء هاضمه مفید می باشد. مصرف من نفخ را از بین می برد و برای دل درد کودکان مفید می باشم. جویدن دانه های من بعد از غذا به هضم غذا کمک می کند و همچنین بوی بد دهان را از بین می برد. 

من (زیره) خاصیت ضد عفونی کنندگی دارم همچنین، ضد انگل، ضد قارچ و ضد اسپاسم می باشم. همچنین می توانم تهوع و اسهال و سرماخوردگی را درمان کنم. نوع سیاه من خاصیت‌ ضد گرفتگی‌ دارد و برای‌ درد های دوران قاعدگی‌ مفید می باشد. همچنین مصرف من باعث زیاد شدن شیر مادران می شود. 

برای مطالعه بیشتر: درباره خواص زعفران بخوانید.

من بسیار مقوی هستم پس اگر بر اثر بیماری و یا به هر علت دیگر ضعیف شدید، از جوشانده من استفاده کنید باعث تقویت شما می شوم. مصرف من سبب پیشگیری از سرطان های گوارشی و کبد می شود.
نام من زیره است. من را بیشتر بشناسید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.