دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی
دم کرده ی گل گاوزبان بسیار خوشمزه است و دارای خاصیت آرام بخشی می باشد؛ به همین دلیل از افسردگی و یا اضطراب بیش از حد جلوگیری می کند. همچنین فشار خون را پایین می آورد و برای رفع ناراحتی پروستات، بسیار مفید است.
مواد لازم
گل گاوزبان —–> 3 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی —–> 2 عدد
عسل —–> 1 قاشق مرباخوری در هر لیوان
آب جوش —–> 4 لیوان
برای مطالعه بیشتر طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین را نیز بخوانید.
طرز تهیه
لیمو عمانی ها را سوراخ یا از وسط نصف کنید و به همراه گل گاوزبان و مقداری آب جوش در یک قوری چینی بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید تا دم بکشد، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته و عسل را به آن بیفزایید و آن را هم بزنید تا عسل کاملا حل شود، آن گاه به آرامی آن را میل کنید.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید