دمنوش پونه ی کوهی و آویشن شیرازی

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این نوشیدنی ضد عفونت و برای سرماخوردگی و دردهای دوران قاعدگی خانم ها بسیار مفید است. نوشیدن آن در فصل پاییز و زمستان توصیه می شود. 

مواد لازم
پونه ی کوهی —–> 1 قاشق غذاخوری
آویشن شیرازی —–> 1 قاشق غذاخوری 
عسل —–> 2 قاشق مرباخوری در هر لیوان 
آب جوش —–> 3 لیوان

برای مطالعه بیشتر درباره آویشن و خواصش بخوانید.

طرز تهیه 
پونه و آویشن را یک آب شسته، به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته، آن را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته، عسل را نیز به آن بیفزایید و آن را هم بزنید تا عسل کاملا حل شود، آن گاه میل نمایید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.