دمنوش دارچین و زنجبیل

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

طبیعت دمنوش دارچین و زنجبیل گرم می‌باشد. این دمنوش برای جلوگیری و درمان سرماخوردگی و ضعف عمومی بدن مفید است. همچنین تسکین دهنده دردهای مفاصل، درد و نفخ معده نیز می باشد. خانم ها اگر در دوران قاعدگی این نوشیدنی را به صورت گرم میل و پس از آن، به مدت 15 دقیقه استراحت کنند، برای تسکین دردهای این دوران بسیار مفید است.

مواد لازم
چوب دارچین خرد شده —–> 1 قاشق غذاخوری 
زنجبیل —–> 1 بند انگشت 
عسل —–> 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان
آب جوش —–> 3 لیوان

درباره خواص دارچین بخوانید.

طرز تهیه
دارچین و زنجبیل را همراه با 3 لیوان آب و مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته، به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا حل شود، آن گاه میل نمایید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.