دمنوش به

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این دمنوش بسیار مقوی و برای تسکین و آرامش اعصاب و قلب و معده بسیار مفید است. همچنین عطر خوبی دارد و موجب از بین رفتن بوی بد دهان می شود. این چای داروی خوبی برای درمان سرفه های خشک است. از دیگر فواید آن تقویت کبد، کاهش استرس، تعدیل فشار خون و کلسترول بالا، رفع سردردهای مزمن، کمک به هضم غذا، رفع کم خونی و کاهش وزن می باشد. این نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب است. 

مواد لازم
به رسیده متوسط —–> 5 عدد 
عسل —–> 2 قاشق مرباخوری در هر لیوان 
آب جوش —–> 4 لیوان 
به آماده شده —–> 2 قاشق غذاخوری

برای اینکه با خواص این دم نوش بیشتر آشنا شوید لازم است خواص به را بخوانید.

طرز تهیه
به ها را درشت رنده کنید و کف سینی پهن نمایید و اجازه دهید تا خشک شوند یا با دستگاه خشک کن آن ها را خشک کرده و کمی تفت دهید یا در فر بگذارید تا رنگشان قهوه ای شود. پس از خنک شدن، آن ها را در یک کیسه ی نخی نگهداری نمایید. اکنون 2 قاشق غذاخوری از به آماده شده را با 4 لیوان آب جوش در یک قوری چینی ریخته، آن را به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید؛ سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته، عسل را به آن بیفزایید و آن را هم بزنید تا عسل کاملا حل شود. 
توجه: به ها را به این جهت تفت می دهیم که هنگام دم کردن، رنگ بدهد.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.