دسر هویج

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

هویج حاوی ویتامین A است که برای تقویت بینایی، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و پیش گیری از بیماری ها بسیار مفید است و همچنین برای جذب ویتامین A موجود در هویج بهتر است آن را به صورت پخته و با 1 قاشق روغن زیتون میل کنید. این دسر برای تقویت بینایی، بسیار مفید است. 

مواد لازم 
هویج —–> 1 کیلوگرم 
عسل —–> 2 قاشق غذاخوری 
هل سبز ساییده —–> 5 گرم 
گلاب —–> 2 قاشق غذاخوری 
زعفران ساییده —–> 1 گرم 
مخلوط خلال پسته، بادام و پودر نارگیل —–> مجموعا 4 قاشق غذاخوری 

درباره خواص هویج بخوانید.

طرز تهیه 
ابتدا هویج هایی را که از پیش آماده کرده اید، به خوبی بشویید، بعد آنها را بخارپز کرده، سپس با گوشت کوب برقی به صورت پوره درآورید، آن گاه عسل را به همراه گلاب، زعفران و هل ساییده به آن اضافه کرده، همه را با هم به طور کامل مخلوط کنید. در حین مخلوط کردن، 2 قاشق غذاخوری از مخلوط خلال پسته و بادام و پودر نارگیل را به مرور به آن بیفزایید. ظرف را تکان دهید تا سطح مواد صاف شود. پس از آن، 2 قاشق غذاخوری از مخلوط خلال پسته و بادام و پودر نارگیل را روی دسر ریخته، آن را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.