خوراک نرگسی اسفناج

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

اسفناج بسیار پر خاصیت و دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی می باشد و برای درمان انواع بیماری ها و سلامت پوست و اعضای دیگر بدن بسیار مفید است. این خوراک می تواند یک پیش غذای سالم و با ارزش در کنار وعده های غذایی شما باشد. 

مواد لازم (برای 3 – 4)
اسفناج پاک شده و شسته شده —–> 1 کیلوگرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد 
روغن زیتون —–> 4 تا 5 قاشق غذاخوری 
نمک —–> به مقدار لازم 
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار لازم
دارچین و زنجبیل —–> 1 قاشق چای خوری 

برای مطالعه بیشتر: با خواص اسفناج آشنا شوید.

طرز تهیه
اسفناج را در یک ظرف مناسب روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا به مرور پخته و آماده شود، بعد پیاز را در ظرف جداگانه ای خلال ریز کرده، با 2 قاشق روغن زیتون، روی اجاق با حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را بگذارید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا پخته و آماده شود. سپس، اسفناج و ادویه جات را به پیاز افزوده، چند دقیقه صبر کنید تا غذا جا بیفتد و آماده گردد. آن را در یک ظرف مناسب کشیده، با لیمو ترش تازه تزیین کنید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.