خوراک نرگسی اسفناج
اسفناج بسیار پر خاصیت و دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی می باشد و برای درمان انواع بیماری ها و سلامت پوست و اعضای دیگر بدن بسیار مفید است. این خوراک می تواند یک پیش غذای سالم و با ارزش در کنار وعده های غذایی شما باشد.
مواد لازم (برای 3 – 4)
اسفناج پاک شده و شسته شده —–> 1 کیلوگرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
روغن زیتون —–> 4 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک —–> به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار لازم
دارچین و زنجبیل —–> 1 قاشق چای خوری
برای مطالعه بیشتر: با خواص اسفناج آشنا شوید.
طرز تهیه
اسفناج را در یک ظرف مناسب روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا به مرور پخته و آماده شود، بعد پیاز را در ظرف جداگانه ای خلال ریز کرده، با 2 قاشق روغن زیتون، روی اجاق با حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را بگذارید و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا پخته و آماده شود. سپس، اسفناج و ادویه جات را به پیاز افزوده، چند دقیقه صبر کنید تا غذا جا بیفتد و آماده گردد. آن را در یک ظرف مناسب کشیده، با لیمو ترش تازه تزیین کنید.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید