خوراک لوبیا سویا

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

لوبیا سویا از خانواده بقولات و سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، چربی، فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، فیبر و ویتامینA، D ، E ،B1 و B2 بوده، فواید بسیار زیادی برای بدن داراست. پروتئین لوبیا سویا شامل بیشتر اسید آمینه ‌های ضروری بدن می باشد و چربی آن فاقد کلسترول و اسید های چرب اشباع شده و مقادیر زیادی اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 است.

مواد لازم (برای 4 – 5 نفر)
لوبیا چیتی —–> 1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی —–> نصف پیمانه
لوبیا سویا —–> نصف پیمانه
جوی پوست کنده —–> نصف پیمانه
نخود فرنگی —–> نصف پیمانه
پیاز متوسط —–> 1 عدد
روغن زیتون —–> 5 تا 7 قاشق غذاخوری
آب غوره —–> به مقدار لازم
نمک و زردچوبه —–> به مقدار لازم
گلپر ساییده —–> 1 قاشق مرباخوری

برای مطالغه بیشتر درباره خواص جو بخوانید.

طرز تهیه
حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده را به آن افزوده و صبر کنید تا بپزد. در انتها، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا غذا پخته و جا بیفتد. آن گاه غذا را در یک ظرف مناسب کشیده، به آن، روغن، آب غوره و گلپر بیفزایید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.