خوراک عدسی
عدس یک منبع غنی برای تامین آهن بدن و درمان کم خونی می باشد. بنابراین برای زنان باردار و کودکان بسیار مفید است. خوراک عدسی بسیار مغذی است و می تواند به عنوان صبحانه و یا میان وعده استفاده شود. بهتر است بعد از خوردن خوراک عدسی و یا همراه آن از مواد غذایی دارای ویتامین C استفاده کنیم؛ زیرا جذب آهن را افزایش می دهد. در اینجا ما از گوجه فرنگی استفاده کرده ایم.
مواد لازم (برای 5 – 6 نفر)
عدس —–> 500 گرم
پیاز متوسط —–> 1 عدد
سیب زمینی متوسط —–> 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط —–> 1 عدد
روغن زیتون —–> 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و گل پر و آویشن —–> به مقدار لازم
دارچین، زعفران و زردچوبه —–> از هر کدام نصف قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا عدس را شسته و به همراه مقداری آب، پیاز خلال شده، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد. پس از یک جوش خوردن، حرارت را کم کرده، اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد، سپس سیب زمینی و گوجه فرنگی ها را پوست کنده، رنده کنید. حال سیب زمینی را به همراه گوجه فرنگی، نمک، فلفل، دارچین، زعفران، زردچوبه و روغن زیتون به غذا افزوده، اجازه دهید غذا به آرامی جا بیفتد و آماده شود. غذا را در ظرف مناسبی کشیده، گل پر و آویشن و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید