جوانه ی گندم
این جوانه سرشار از ویتامین های گروه B و ویتامین E است. برای رفع اختلالات ماهانه خانم ها، ضعف تخمدان و تخمک گذاری فوق العاده مفید بوده، همچنین برای ضعف غدد جنسی در آقایان بسیار سودمند است. همچنین کسانی که از یبوست، خستگی و بی حالی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند. اگر می خواهید لاغر شوید، پودر جوانه گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو 10 دقیقه قبل از صرف غذا و اگر می خواهید چاق شوید، آن را 10 دقیقه بعد از غذا میل کنید.
مواد لازم
گندم تازه با پوست —–> 300 گرم
کیسه ی نخی سفید و کاملا تمیز —–> 1 عدد
طرز تهیه
گندم را پاک کنید و با آب ولرم بشویید. به مدت 48 ساعت آن را خیسانده و هر روز آب آن را عوض کنید. به محض آن که گیاهک گندم، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از 24 ساعت، جوانه یا ریشه ی گندم را به خوبی خواهید دید. در این حال می توانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید.
برای اطلاعات بیشتر درباره گندم و خواصش بخوانید.
جوانه ی گندم را به صورت های دیگر نیز می توان استفاده کرد. اگر آن را مانند گوشت چرخ کرده، چرخ نمایید؛ چسبناک می شود و می توانید آن را در تهیه ی انواع غذاهای خام استفاده کنید. صورت دیگر این است که اجازه دهید تا ریشه ی گندم به اندازه ی یک سانتی متر رشد کند، سپس آن را خشک کرده، آسیاب کنید. با این کار، آرد جوانه ی گندم به دست می آید که از آن در تهیه ی انواع شیرینی جات خام و طبیعی می توانید استفاده کنید.
توجه: برای رشد بیشتر جوانه ی گندم، می توانید هر روز با آب پاش، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها را در آن ریخته اید، مرطوب کنید.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید