جوانه ی ماش

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

جوانه ماش سرشار از مواد مغذی است و بسیار انرژی زا می باشد. جوانه‌ ماش خوش طعم و کمی شیرین است و هضم آن در مقایسه با ماش پخته راحت ‌تر است. جوانه ماش سرشار از ویتامین c است و همانند دیگر جوانه ها دارای آمینو اسید ها و ویتامین های زیادی می باشد. جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال‌های استروژن مانندی است، موسوم به ایزوفلاوون‌ها، که مصارف درمانی بسیاری دارند. این جوانه برای رفع کم خونی در کودکان بسیار مفید می باشد.

مواد لازم
ماش —–> 250 گرم
کیسه ی نخی سفید کاملا تمیز —–> 1 عدد

طرز تهیه
ماش را پاک کنید و با آب ولرم بشویید. به مدت 48 ساعت آن را خیسانده و هر روز آب آن را عوض کنید. به محض آن که گیاهک ماش، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از 24 ساعت، جوانه یا ریشه ی ماش را به خوبی خواهید دید. در این حال می توانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید.

برای مطالعه بیشتر درباره جوانه یونجه بخوانید.

توجه: بهتر است پوست روی ماش را قبل از مصرف کردن، جدا کنید. از این جوانه، روزانه می توانید 3 تا 5 قاشق غذاخوری به همراه سالاد فصل میل نمایید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.