جوانه ی جو دوسر

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

جوانه ی جوی دوسر بین همه ی جوانه ها، خوش مزه ترین است و می توان آن را همراه با سالاد فصل به میزان 5 تا 7 قاشق غذاخوری میل کرد. این جوانه، حاوی بیشترین ویتامین های گروه B و برای ناراحتی های اعصاب و ناراحتی های پوست و مو بسیار مفید است.

مواد لازم
جوی دوسر —–> 500 گرم
کیسه ی نخی سفید و کاملا تمیز —–> 1 عدد

طرز تهیه:
جو را پاک کنید و با آب ولرم بشویید و به مدت 48 ساعت خیسانده و هر روز آب آن را عوض کنید. به محض آن که گیاهک جو، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از 24 ساعت، جوانه یا ریشه ی جو را به خوبی خواهید دید. در این حال می توانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید.

برای مطالعه بیشتر درباره جو بخوانید.

توجه: برای رشد بیشتر جوانه ی جو، می توانید هر روز با آب پاش، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها را در آن ریخته اید، مرطوب کنید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.