شیر بادام

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

این نوشیدنی گوارا، دارای فواید بسیاری است، ناراحتی های اعصاب و روان را بهبود می بخشد و الکترولیت های بدن را تنظیم می کند. برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است، باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می دهد. شیر بادام مخصوصاً برای افرادی که دچار ناراحتی عصبی هستند، می تواند مفید باشد.

برای آشنایی با خواص بادام اینجا کلیک کنید.

مواد لازم
مغز بادام —–> 50 گرم 
عسل —–> 3 قاشق غذاخوری
آب سرد —–> 4 لیوان  

طرز تهیه 
ابتدا پوست بادام را جدا کرده، آن ها را به همراه آب سرد و عسل، در داخل مخلوط کن ریخته، آن ها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملاً به صورت شیر درآیند.

*توجه: برای پوست کندن بادام ها، ابتدا آن ها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم. پس از 5 دقیقه، آن ها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد می شوییم. در این حال، پوست بادام ها به راحتی جدا می شوند. 

نکات لازم در مورد تهیه ی شیرها 
شیرها را می توان از انواع مغزهای گیاهی تهیه کرد. باید توجه داشت که مغزهای مورد استفاده تازه و سالم باشند. سعی کنید شیر تهیه شده را در همان روز مصرف کنید و برای فردای آن روز نگذارید؛ زیرا ممکن است مزه ی آن عوض شود. این گونه شیرهای گیاهی فوق العاده مقوی و نشاط آور است. 
*تذکر: مصرف زیاد این نوشیدنی برای افرادی که چربی خون آن ها بالاست، توصیه نمی شود.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.