سمبوسه ی قارچ رژیمی

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

بهتر است غذاهای فست فودی نیز در صورت امکان با مواد غذایی سالمتر و به صورت خانگی آماده شود تا سلامتمان به خطر نیفتد. این غذا به دلیل داشتن ظاهر خوب و وجود سبزیجات و فیبر زیاد در آن برای کودکان بسیار مفید است. 

مواد لازم (برای 5 – 6 نفر) 
قارچ خرد شده —–> 400 گرم 
فلفل دلمه —–> 1 عدد 
گل کلم ریز خرد شده —–> 100 گرم 
گوجه فرنگی ریز متوسط —–> 3 عدد 
پیاز متوسط —–> 1 عدد 
هویج متوسط —–> 1 عدد 
سیب زمینی بزرگ —–> 1 عدد 
سیر —–> 2 حبه 
جعفری خرد شده —–> 50 گرم
روغن زیتون —–> 4 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه —–> به مقدار دلخواه 
نمک و فلفل —–> به مقدار لازم 
دارچین، زنجبیل، زیره و زعفران —–> هرکدام نصف قاشق چای خوری
پونه ی کوهی —–> 1 قاشق مرباخوری
نان لواش برش داده شده به شکل مستطیل —–> به مقدار لازم

برای مطالعه بیشتر درباره خواص قارچ بخوانید.

طرز تهیه 
تمام سبزیجات شامل قارچ، فلفل دلمه، پیاز، هویج، سیب زمینی، سیر، گوجه فرنگی، جعفری و گل کلم را به صورت ریز خرد کنید و آن ها را در یک ظرف مناسب بریزید، سپس روغن زیتون و ادویه جات، نمک و فلفل را هم به آن ها افزوده، روی حرارت بگذارید تا بپزد و آب آن کشیده شود. پس از خنک شدن، آب یک عدد لیمو ترش تازه را به مایه ی سمبوسه اضافه کرده، مواد را به مقدار لازم لای نان لواشی که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده، بریزید و آن را به صورت مثلث بپیچید و با قلم مو دو طرف سمبوسه را با کمی روغن زیتون چرب کرده، آن ها را در سینی فر چیده، با حرارت ملایم بپزید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. 
این غذا را می توانید با سس کچاپ میل کنید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.