سالاد مخصوص
این سالاد را می توان به عنوان یک وعده ی غذایی در نظر گرفت. خوردن سالاد به علت داشتن سبزیجات متنوع برای سلامت پوست و مو و همچنین به دلیل داشتن فیبر زیاد برای دستگاه گوارش و لاغری بسیار مفید است.
مواد لازم (برای 3 -4 نفر)
کاهو —–> 7 برگ
خیار بوته ای —–> 2 عدد
انواع کلم (برگ گل قُمری و کلم بروکلی) —–> 400 گرم
جوانه ی گندم —–> 2 قاشق غذاخوری
کنجد با پوست —–> 1 قاشق غذاخوری
سیب درختی —–> 1 عدد
مغز بادام رنده شده —–> 15 عدد
گوجه فرنگی رسیده متوسط —–> 2 عدد
پیاز کوچک —–> 1 عدد
نمک —–> به مقدار لازم
روغن زیتون —–> 5 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش تازه بندری —–> 1 عدد
پونه ی کوهی —–> 1 قاشق غذاخوری سر صاف
سیر خام —–> 1 حبه رنده شده
پودر نارگیل —–> 1 قاشق غذاخوری
برای مطالعه بیشتر طرز تهیه سالاد زیتون را بخوانید.
طرز تهیه
تمام مواد را تمیز بشویید و در صافی بریزید تا آب آن ها کشیده شود، سپس آن ها را ریز خرد کرده، در یک ظرف مناسب بریزید. پس از آن، پونه ی کوهی، جوانه ی گندم، آب لیمو ترش تازه، روغن زیتون و نمک نیز به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، پودر نارگیل را روی سالاد بریزید. این سالاد باید به خوبی جویده شود.
برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.
اولین دیدگاه را ثبت کنید