دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

دم کرده ی گل گاوزبان بسیار خوشمزه است و دارای خاصیت آرام بخشی می باشد؛ به همین دلیل از افسردگی و یا اضطراب بیش از حد جلوگیری می کند. همچنین فشار خون را پایین می آورد و برای رفع ناراحتی پروستات، بسیار مفید است. 

مواد لازم
گل گاوزبان —–> 3 قاشق غذاخوری 
لیمو عمانی —–> 2 عدد
عسل —–> 1 قاشق مرباخوری در هر لیوان 
آب جوش —–> 4 لیوان

برای مطالعه بیشتر طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین را نیز بخوانید.

طرز تهیه
لیمو عمانی ها را سوراخ یا از وسط نصف کنید و به همراه گل گاوزبان و مقداری آب جوش در یک قوری چینی بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید تا دم بکشد، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته و عسل را به آن بیفزایید و آن را هم بزنید تا عسل کاملا حل شود، آن گاه به آرامی آن را میل کنید.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.