دمنوش سیب و دارچین

دکتر پگاه فلاح کهن
19 مهر, 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

دمنوش سیب و دارچین رایحه ی دلنشین و طعم بسیار خوبی دارد. این نوشیدنی آرامش بخش است و برای رفع خستگی مناسب می باشد. نوشیدن این دمنوش در هنگامی که بدنتان ضعیف است و یا سرما خورده اید می تواند به شما کمک کند. دارچین موجود در این نوشیدنی برای سیستم گوارش شما مفید و خاصیت آرام بخشی دارد و نفخ معده را از بین می برد. سیب حاوی انواع ویتامین های گروه B و فسفر و منیزیم می باشد. سیب باعث طراوت و شادابی پوست می شود. 

مواد لازم 
سیب رسیده ی متوسط —–> 2 عدد 
چوب دارچین خرد شده —–> 1 قاشق غذاخوری 
هل سبز خرد شده —–> 5 عدد 
عسل —–> 2 قاشق مرباخوری برای هر لیوان
آب جوش —–> 4 لیوان 

برای مطالعه بیشتر درباه دارچین بخوانید.

طرز تهیه 
سیب ها را درشت رنده کنید و به همراه دارچین و هل سبز خرد شده و مقداری آب جوش در یک قوری چینی بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل کاملا حل شود.
توجه: اگر دمنوش سیب و دارچین را با پوست سیب درست کنید مدت زمان آماده شدن آن کوتاه تر می شود.

برگرفته از کتاب های هنر آشپزی و ارمغان تندرستی.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.